Comisar dat afară din poliţie pentru că a condus beat maşina şi a provocat un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisarul Adrian Cristea
Comisarul Adrian Cristea

Comisarul Adrian Cristea a fost dat afară din poliţie după ce la începutul lunii a provocat un accident în localitatea Berca, fiind descoperit ulterior cu alcoolemie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducerea IPJ a decis să-l excludă din instituţie, deoarece acesta a recidivat, în urmă cu trei ani fiind protagonistul unui isprave asemănătoare, la Ojasca.

În după-amiaza zilei de 6 noiembrie, în jurul orei 15.00, a fost sesizată producerea unui accident de circulaţie pe raza comunei Berca. Din primele cercetări efectuate de echipa operativă constituită la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie, comisarul Adrian Cristea a efectuat virajul la stânga, în intersecţia cu strada Primăverii, fără să acorde prioritate de trecere unui autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 65 de ani, din satul Pleşcoi şi a intrat în coliziune cu acesta.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unei pasagere din a doua maşină, în vârstă de 58 de ani, care a suferit leziuni ce nu au impus internarea. Poliţiştii rutieri au testat alcoolscopic ambii conducători auto, aparatul „Drager” indicând în cazul poliţistului o concentraţie alcoolică de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Comisarul Adrian Cristea se afla în timpul liber în momentul producerii accidentului. Lucrătorului de poliţie i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal, care a fost declinat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite