Cod portocaliu de ninsori şi viscol pentru Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis în această dimineaţă o avertizare cod portocaliu de ninsori abundente şi viscol pentru mai multe judeţe din ţară, printre care şi Buzăul.

Meteorologii avertizează că în intervalul 07 februarie, ora 06 - 08 februarie, ora 06 în judeţele Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Galaţi şi Ilfov, inclusiv în municipiul Bucureşti, va fi viscol puternic, determinând diminuarea semnificativă a vizibilităţii şi troienirea zăpezii.

În aceste regiuni va ninge viscolit, vântul atingând viteze de până la 75 - 80 km/h iar local ninsorile vor fi abundente, astfel că stratul de zăpadă nou depus va fi consistent.

În sud-estul teritoriului, în prima parte a intervalului, vor fi precipitaţii şi sub formă de lapoviţă sau ploaie, favorizând producerea de polei.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să nu plece la drum până nu se interesează despre starea drumurilor iar dacă sunt nevoiţi să plece să circule cu atenţie, cu viteză redusă şi să păstreze distanţa faţă de autoturismele din faţă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite