VIDEO Clona lui Victor Mocanu a fost scoasă din lupta electorală! Tânărul a fost adus la Tribunal sub protecţia unei gărzi de corp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul de 24 de ani din judeţul Bacău care s-a înscris, pe 1 mai, în cursa electorală pentru şefia Consiliului Judeţean Buzău, nu are dreptul să mai candideze. Aceasta este hotărârea luată de Tribunalul Buzău. Instanţa s-a pronunţat astăzi după ce preşedintele în exerciţiu al Consiliului Județean Buzău a contestat listele de semnături pe care contracandidatul cu acelaşi nume le-a depus în sprijinul susţinerii candidat

Judecătorii buzoieni l-au avut astăzi în faţă pe cel de-al doilea Victor Mocanu, tânărul candidat independent la şefia Consiliului Judeţean, în timpul procesului privind legalitatea candidaturii acestuia.  Vădit jenat de situaţia în care se afla, acesta lea spus magistraţilor că are doar opt clase, pe care le-a făcut în comuna Buda, judeţul Bacău.

Pledoaria avocaţilor părţii care a contestat candidatura “clonei” s-au bazat pe invocarea unor nereguli majore la întocmirea listelor cu semnatari, în baza cărora BEJ a acceptat candidatura tânărului Victor V. Mocanu. Aceştia aufost ajutaţi şi de o anchetă a poliţiei, solicitată chiar de instanţă, care a scos în evidenţă, printre altele, că doi dintre agenţii care au adunat semnături nu există.

Pentru fiecare dintre probele administrate de contestatarii candidaturii “clonei”, avocatul din Bucureşti al apărării acestuia găsea argumente care pe alocuri stârneau zâmbete din partea celor prezenţi la proces, cum ar fi lipsa din partea atenţiei celor care întocmeau listele.

La final, tânărul Victor V. Mocanu, tizul actualului preşedinte al Consiliului Judeţean, a spus instanţei că are opt clase şi că a muncit în Belgia, ca zidar. Pentru a fi ţinut departe de presă, “clona” a fost protejată de un bodyguard.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite