Claudia Constantinescu, eleva care a ajuns Miss Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are dimensiuni aproape ideale, este spontană şi ştie ce vrea. Acestea sunt atuurile care au propulsat-o pe eleva de 17 ani pe cea mai înaltă treaptă a podiumului Miss Buzău 2010.

Claudia Constantinescu mărturiseşte că a intrat în modeling în 2008, din întâmplare. „Eu, de când eram micuţă, ca orice fetiţă îmi doream să fiu model, să pozez, şi o prietenă mai mare, care era manechin în Buzău, m-a chemat într-o zi la un casting. După acest casting a fost un concurs pe care l-am câştigat, cu locul unu. Era „Find me a model”, în Galleria Mall, acum doi ani şi jumătate, moment în care am început colaborarea cu o agenţie”, povesteşte Claudia.

Chiar dacă are deja un palmares strălucitor, Claudia Constantinescu crede că este abia la începutul carierei. Primele sale contacte cu scena au fost în perioada gimnaziului. „Prima dată am participat în clasa a opta, la agapă, la Miss Şcoala 1, unde am luat locul doi. Nu mai ştiu ce înălţime aveam dar eram cea mai înaltă. Apoi am participat la concursul de miss de la la Balul Bobocilor din Hasdeu, după care au urmat concursurile de miss şi prezentările de modă”, spune frumoasa adolescentă.

Oriunde îşi face apariţia, fie că este vorba de un concurs de miss, fie o prezentare de modă, Claudia atrage repede admiraţia celor din jur. Are 1.82 metri înălţime şi un corp armonios, cu dimensiuni de invidiat chiar şi de către experimentatele manechine de pe marile scene ale modei:  88 – 60 – 90. „Părinţii mei, şi mama şi tata, sunt înalţi şi frumoşi. Au peste 1.80 m amândoi”, ne explică, repede, secretul frumuseţii sale.

image


De câteva zile este purtătoarea coroniţei de regină a frumuseţii, câştigată la ultima ediţie a concursului Miss Buzău. A avut contracandidate la fel de frumoase însă Claudia crede că experienţa a făcut diferenţa. „Prima probă a fost lenjeria intimă de la Pierre Cardin, apoi ţinuta casual, interviu şi rochiile de seară. A fost frig dar sincer nu am simţit. În primă instanţă cred că a contat felul în care arăt şi apoi atitudinea scenică, pentru că experienţa se vede pe podium. Nu am fost inhibată deloc şi cred că a contat mult”, povesteşte Claudia Constantinescu, câştigătoarea concursului Miss Buzău 2010. 

Pentru Claudia, modelingul este deocamdată doar o pasiune, aflată pe locul al doilea printre prioprităţile curente, după activitatea şcolară. „Le îmbin foarte bine mai ales că acum este vacanţă. În timpul şcolii, însă, încerc să fac această activitate în weekend, ca să nu îmi afecteze şcoala, ţinând cont că sunt şi la un liceu cu pretenţii unde nu cred că interesează pe nimeni că eu am şi o carieră extraşcolară”, spune frumoasa elevă.

Ce îţi place? „Îmi place mult să citesc atunci când am timp şi să scriu poezii. Limba Română este obiectul meu preferat şi de mică mi-a plăcut să scriu articole pentru ziarele, revistele şcolii. În rest, îmi place să fac sport, să mă duc la sală şi să înot”.

Ce nu îţi place? „Nu îmi place să fiu minţită, nu îmi place prostia, şi mai ales nesimţirea, de care dau la tot pasul. Sincer, din cauza asta nu prea îmi place să merg pe jos, fiindcă te fluieră sau cine ştie ce gesturi mai fac, care te deranjează în cele din urmă. Trec pe lângă tine şi se bagă în seamă într-un fel”.

Întrebări şi răspunsuri:

Ţi-ai format modele în acest domeniu? „Sincer, îmi place foarte tare de Catrinel Menghia, dar şi de Diana Dondoe. Amândouă sunt românce şi au ajuns manechine internaţionale care au lucrat cu case de modă de renume, gen Prada. Ambele sunt de apreciat pentru aspectul lor dar şi pentru că au ştiut să urce aşa cum şi-au dorit”.

Ce altceva altceva ai vrea să faci? „Mai am doi ani să mă gândesc ce facultate voi urma. În principiu, la Drept vreau să dau şi să devin avocat sau judecător însă e foarte mult de muncă şi e foarte greu. Totuşi, dacă ajung la un nivel înalt în modeling, aş vrea să rămân în acest domeniu, la design vestimentar sau stilist”.

PROFIL
Născută pe 25 decembrie 1993, în municipiul Buzău.
Ocupaţia – elevă la Colegiul Naţional B.P Hasdeu
Familie – doi fraţi gemeni şi o soră

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite