Circulaţie afectată de un transport agabaritic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe artere ale municipiului Buzău au fost închise temporar în această dimineaţă de către poliţişti de la serviciul rutier pentru a permite unui convoi agabaritic să treacă dinspre zona industrială cu două tancuri petroliere înalte de aproape 8 metri şi late de 6 metri. Cele două camioane au rulat cu 10 kilometri pe oră pe podul de la Drăgaică, apoi pe Bulevardul Unirii şi şoseaua de centură, după care au părăsit ora

Echipe de la Electrica, Romtelecom şi cabliştii din oraş au fost nevoiţi cu o oră înainte de plecarea convoiului din curtea fabricii buzoiene să îşi coboare sau să îşi ridice liniile de cablu în mai multe puncte de pe ruta vizată de transportul agabaritic.

De asemenea, poliţiştii de la Rutieră au închis circulaţia în mai multe puncte din oraş pe durat tranzitării de către cele două camioane.

Cel mai delicat punct al traseului este prevăzut în localitatea Valea Râmnicului unde, la miezul nopţii, trebuie tranzitată o linie de cale ferată electrificată, curentul urmând să fie oprit între orele 2 şi 4 dimineaţa.
Cele două tancuri petroliere au fost produse la Beta SA Buzău la comanda unei rafinării din Grecia.

Convoiul e programat să ajungă vineri dimineaţă în portul Brăila, pentru ca cele două cazane să fie îmbarcate pe vapor, cu destinaţia Grecia.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite