Ciprian Dumitrache, un artist buzoian care cucereşte galeriile Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima expoziţie tematică, pe 2012, din Bucureşti, conţine şi tablouri realizate de un tânăr artist buzoian, Ciprian Dumitrache. Expoziţia cu tema “Marină” este găzduită de Galeria de Artă “Elite Prof Art” şi a fost vernisată pe 18 ianuarie.

Expoziţia de la Galeria de Artă “Elite Prof Art”, aflată în Cotroceni, str. Dr. Ioan Nanu Muscel nr. 14, este cu vânzare şi va fi deschisă până la îceputul lunii februarie. Participă cu lucrări de pictură şi sculptură artişti plastici printre care menţionăm: Camil Ressu, Mircea Gotia, Mihail Gavril, George Paul Mihail, Elena Mihail, Petre Chirea, Cristian Duţulescu, George Bilan, Gavril Nichiţean, precum şi Ammar Nahhas din Siria.

Cele trei tablouri cu care buzoianul participă la expoziţia tematică au atras încă de la început aprecierea multora dintre colegii de breaslă şi a vizitatorilor, încântaţi de combinaţiile cromatice şi formele abstracte gândite de pictor. Ciprian Dumitrache şi-a propus pentru anul acesta să îşi expună mult mai des lucrările pe care le-a realizat în propriul său atelier, vreme de peste un deceniu. Pregăteşte deja o expoziţie colectivă, la primăvară, şi una personală, în cursul verii 2012, care vor fi găzduite tot de galerii din Bucureşti.  

image
Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite