Ciobanii îşi vând mieii on-line la preţuri mai mici decât în pieţe. Vezi aici cât costă un miel pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Speriaţi că ar putea rămâne cu carnea nevândută, dar şi de concurenţa din pieţe, crescătorii de oi au postat pe internet anunţuri de vânzare a mieilor de Paşte. Crescătorii de ovine coboară mult preţul pentru vânzările online şi au reuşit deja să vândă sute de animale.

Ciobanii din judeţul Buzău care vor să îşi vândă mieii şi-au făcut conturi pe site-urile cu anunţuri unde şi-au postat ofertele. Preţurile mieilor de pe internet sunt mai mici decât cele din pieţe iar clienţii pot primi chiar la domiciliu mielul tăiat. Totul cu ajutorul unui click şi al unui telefon de comandă.

Arabii ne-au lăsat fără miei pentru Paşte!

Botoşani: Super ofertă la mieii de Paşti!

În ultima vreme, anunţuri de genul "Vând miei de Paşte crescuţi ecologic" sau "Vând miei sub preţul pieţei" au umplut site-urile.

Ginel Jalbă are 26 de ani, este din Râmnicelu, şi de câţiva ani se ocupă de o fermă de oi. Pentru anul acesta are de vânzare o mie de miei pe care i-a scos la mezat pe internet la un preţ de 11 lei/kilogram.

"Am căutat o soluţie să îmi fac reclamă şi aşa mi-a venit ideea să postez anunţuri pe internet. Am vândut deja patru sute de miei. Am postat de la bun început şi preţul şi i-am dat foarte repede. În felul acesta nu riscăm să îi tăiem şi să rămânem cu carnea nevândută", ne-a declarat Ginel Jalbă, crescător de oi.

Mielul on-line este mai ieftin

Cumpărarea mielului de Paşte on-line pare a fi o uşurare pentru buzoieni, care economisesc astfel bani, dar şi timp. Preţul mielului cumpărat de pe internet este mai mic chiar şi cu câteva zeci de lei faţă de cel practicat în pieţe. Mai mult decât atât, clienţii pot solicita să le fie adus mielul direct acasă.

"Am crescut mieii natural la ţară şi sunt de calitate. Pe lângă asta suntem dispuşi să vindem cu mult sub preţul pieţei, adică cu zece lei pentru un kilogram. Am văzut că toată lumea caută pe internet ce are nevoie şi am zis să postăm şi noi anunţuri. Oamenii au sunat şi s-au arătat interesaţi şi de miei şi de iezi. Clienţii sunt foarte încântaţi şi de faptul că suntem dispuşi să le ducem carnea la domiciliu", ne-a declarat Maria Haralambie, proprietara unui ferme de oi şi capre.

Autorităţile sanitar-veterinare atrag atenţia buzoienilor să verifica carnea dacă a fost supusă unui control înainte de a o pune în farfurie.

"Clienţii trebuie să fie foarte atenţi la ceea ce cumpără pentru că în acest fel, comandând de pe internet, riscă să se aleagă cu cine ştie ce boli sau chiar să gătească alte specii", ne-a declarat doctorul Dănuţ Păle, şeful Colegiului Medicilor Veterinari din Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite