Cezar Preda îl vrea pe Blaga la șefia PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, a declarant că îl susține pe Vasile Blaga pentru a prelua şefia PDL. La convenţia desfăşurată în 2011, Cezar Preda s-a aflat în tabăra lui Blaga, însă atunci preşedinte al partidului a fost ales Emil Boc.

După ce Boc şi-a prezentat demisia, pe 30 iunie liderii PDL se vor reuni pentru a-şi alege un nou conducător. Favorit pentru preluarea funcţiei de preşedinte al PDL este Vasile Blaga, susţinut şi în această vară de Cezar Preda. “Eu aş fi vrut ca această convenţie să aibă loc mai repede, chiar pe 23 iunie. Eu susţin candidatura lui Vasile Blaga ca şi anul trecut şi îmi doresc să nu semene cu acea convenţie din 14 mai 2011, cea de anul acesta să fie corectă”, a spus Cezar Preda.

Acesta nu s-a hotărât dacă va ocupa un post de conducere în Biroul Permanent Naţional. “Vechea conducere trebuie să se retragă, să nu se înfigă să ia funcţii în Biroul Permanent Național. Dacă cei pe care cetăţenii nu mai vor să îi vadă în faţă, şi ei se tot înfig după funcţii, atunci convenţia va fi un eşec. Sper ca Vasile Blaga să îşi facă o echipă puternică. Sunt foarte mulţi preşedinţi de organizaţii care îl sustin pe Vasile Blaga. Nu sunt interesat de funcţie în BPN şi mă bag doar în condiţiile în care aceste feţe triste din vechea conducere se vor băga pe funcţii, atunci voi intra şi eu ca să-i înlătur”, a adăugat liderul PDL Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite