Cezar Preda, prim vice-președintele PDL: „La USL vor candida doar pentru bani. Candidații ARD vor fi verificați la sânge”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Preda
Cezar Preda

Unul dintre liderii PDL, deputatul Cezar Preda, a făcut astăzi o serie de afirmații prin care își exprimă optimismul în ceea ce privește alegerile parlamentare din data de 9 decembrie. Prim vice-președintele PDL spune că diferența la alegeri va fi făcută de calitatea candidaților Alianței România Dreaptă, ce vor fi desemnați doar pe criteriul competenței.

"Va fi o diferență majoră între candidații Alianței România Dreaptă și candidații USL-ului. Ei or s-o facă, veți vedea, pentru bani și pentru a ține în continuare partidele cu liderii pe care i-au avut și cu oamenii pe care i-au avut iar la noi va trebui să fie o verificare la sânge și o reînnoire a clasei politice, așa cum vor românii. Românii vor alți politicieni, nu vor politicieni care au fost trimiși în judecată, care sunt incompatibili cu ANI, care de-a lungul timpului au primit oprobiul cetățenilor", a ținut să precizeze deputatul Cezar Preda.

Potrivit prim-vicepreşedintelui PDL, în 29 septembrie este prevăzută semnarea protocolului "in extenso" al Alianţei, ce va conţine nu numai împărţirea pe colegii, ci şi criteriile de integritate pentru cei care vor candida sub sigla acestei alianţe, ARD, sub sigla inimii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite