Ce părere au buzoienii despre pieţele oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare săptămână, reporterii ADS Buzău realizează un scurt sondaj de opinie în jurul unor teme inspirate de cotidian. Întrebarea acestei săptămâni: sunteţi mulţumiţi de cum arată şi sunt organizate pieţele din Buzău?

TEODOR MARCU, 62 ani
„Da, sunt sunt destul de mulţumit de felul în care arată pieţele. Eu frecventez mai mult Piaţa Centrală şi zic că arată şi este organizată destul de bine.” 

DOINA AVRAM, 66 ani
„Unele pieţe arată mai bine, altele mai puţin bine. Depinde şi de cât de mari sunt şi de câtă vreme sunt deschise. Iar despre organizare, da, sunt mulţumită.”

COSTIN ILIE, 27 ani
„Piaţa Centrală este tot timpul foarte aglomerată şi asta nu îmi place. În schimb, sunt mulţumit de marfa care este în pieţe şi de felul în care este expusă.”

GEORGIANA ENE, 23 ani
„Pieţele mari îmi plac şi cum arată şi cum sunt organizate. Dar pieţele mici, de cartier, nu sunt bine organizate, iar marfa este puţină, veche şi scumpă.”

AUREL LUPU, 33 ani
„Nu sunt foarte mulţumit, pentru că într-unele s-au investit o mulţime de bani, iar după câteva luni încep să se degradeze. Marfa însă este proaspătă şi pentru toate buzunarele”.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite