Cătălin Vlaicu sub “astrele” Gloriei Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aventura fotbalistului Cătălin Vlaicu la Astra Ploieşti s-a terminat. În proporţie de 99 la sută comisiile de specialitate din cadrul LPF îl vor declara liber de contract pe buzoian care ar putea reveni chiar la Gloria Buzău.

Destinaţia acestuia este necunoscută în momentul de faţă, jucătorul aşteptând totuşi o ofertă de la o echipă de Liga I. Dacă nu se va întâmpla acest lucru Vlaicu pare tentat să revină în Crâng, mai ales că, de ieri, acesta se antrenează intens sub comanda lui Nicolae Anton.

"Da, în proporţie de 99 la sută voi fi declarat liber de contract. In aceste condiţii îmi caut o altă echipă. Sunt în tatonări cu câteva cluburi însă majoritatea sunt plecate în Antalya. La întoarcere pot purta negocieri ferme. Dacă nu, şi dacă este nevoie de mine, pot rămâne la Gloria. Deocamdată i-am cerut permisiunea domnului Anton să mă pregătesc alături de echipă şi am fost acceptat", a declarat pentru Adevărul de Seară, Cătălin Vlaicu.

În altă ordine de idei, fundaşul buzoian poate evolua pentru Gloria Buzău chiar mâine când, "roş-albaştrii" vor susţine o nouă partidă de verificare, de data aceasta în deplasare, la Chimia Brazi.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite