VIDEO Căruţă cu patru pasageri, făcută praf de un călugăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru oameni au murit marţi dimineaţă, în judeţul Buzău, după ce un autoturism a lovit în plin căruţa în care se aflau. La volan se afla un călugăr constănţean care, cred poliţiştii, circula cu viteză peste limita legală.

Tragedia s-a produs pe drumul European E 85, cu şase kilometri înainte de localitatea Oreavu. O familie, soţ şi soţie, şi două rude ale acesteia şi-au pierdut viaţa într-un accident petrecut în jurul orei 6.30. Cele patru persoane se aflau într-o căruţă şi mergeau să taie cocenii de pe câmp. Erau dintr-o comună învecinată, Grebănu, şi ca să scurteze drumul au venit direct peste câmp. Lotul lor se afla chiar lângă drumul european, dar ca să ajungă la teren trebuiau să traverseze şoseaua.

După ce o săptămână la rând au făcut acelaşi lucru, marţi dimineaţă în zori nu s-au mai asigurat şi au ieşit cu căruţa direct în faţa unei maşini. Şoferul acesteianu a mai reuşit să evite impactul, a intrat direct în atelaj şi l-a făcut praf. În urma impactului a rezultat decesul căruţaşului, în vârstă de 62 de ani, din comuna Grebănu şi al altor trei pasageri din atelaj, o femeie de 52 de ani, un tânăr de 27 de ani şi bărbat de 70 de ani, toţi din comuna Grebănu.

Potrivit poliţiştilor, de vină este căruţaşul care nu avea ce căuta pe acel drum. Călugărul, Dănuţ Râmbeţ, din Techirghiol, Constanţa, a fost testat alcoolscopic şi nu consumase alcool în momentul producerii accidentului. “După urmele de frânare, şoferul se pare că circula cu viteză destul de mare iar la cercetările ulterioare vom lămuri şi acest aspect”, a spus şeful Poliţiei Rutiere Buzău, comisarul Vasile Nicolae.

Călugărul, în vârstă de 36 de ani, va fi cercetat pentru omor din culpă.Traficul a fost restricţionat aproape două ore , timp în care maşinile au fost deviate pe un drum lateral, pe câmp.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite