Carambol pe şoseaua de centură a Buzăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs din cauza poleiului
Accidentul s-a produs din cauza poleiului

Carambol azi-noapte din cauza poleiului, pe şoseaua de centură a Buzăului. Un şofer băut a lovit din spate două maşini oprite să-l ajute pe un al patrulea şofer care ieşise în décor. O persoană a fost rănită, iar şoseaua de centură a fost blocată aproape două ore. Un alt autoturism a derapat şi a acroşat un Tir chiar sub ochii poliţiştilor care efectuau măsurătorile la primul accident.

Zăpada care s-a topit peste zi a fost o adevărată capcană pentru şoferi pe timpul nopţii, când a îngheţat. Un autoturism Renault a derapat şi a ajuns cu roţile peste un morman de zăpadă. Doi şoferi au oprit să îl ajute. Şi-au lăsat maşinile pe luminile de avarii şi au încercat să-l tragă din zăpadă.

Un alt şofer, care s-a dovedit ulterior că era băut, a intrat în plin din spate în maţinile staţionate. O femeie din maşina prinsă la mijloc a rămas între fiare şi a avut nevoie de echipele de descarcerare, care au scos-o şi au transportat-o la spital. Cu o sperietură zdravănă s-aui ales şi doi soţi din prima maşină care aveau cu ei un copil de doi ani.

Şoferul vinovat a fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Chiar sub ochii poliţiştilor, un şofer care nu a putut frâna a acrosat un Tir. Şoferii spun că şoseaua era acoperită de polei.

Deşi porţiunea de şosea era extrem de alunecoasă, de la lăsarea serii si până la ridicarea maşinilor nu şi-a făcut apariţia niciun utilaj care să împrăştie material antiderapant.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite