Buzău: Captură de ţigări din Ucraina şi Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzău: Captură de ţigări din Ucraina şi Moldova
Buzău: Captură de ţigări din Ucraina şi Moldova

Peste 4 mii de pachete cu ţigări au fost găsite, ieri, la o percheziţie efectuată de poliţiştii din Râmnicu Sărat la domiciliul unui bărbat, de 36 de ani, cercetat pentru evaziune fiscal.

 
Mai întâi au fost ridicate mai multe documente ce interesează cauza, acestea urmând a fi puse la dispoziţia organelor judiciare, în vederea stabilirii prejudiciului cauzat prin nedeclararea unor tranzacţii comerciale către organele fiscale.

Totodată, au fost găsite depozitate, într-un garaj anexă, 4740 pachete cu ţigări de diferite mărci, din care 760 erau fără timbru fiscal, iar celelalte purtau timbre fiscale de Ucraina şi Republica Moldova.

Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de ţigări şi l-au sancţionat contravenţional pe bărbatul în vârstă de 36 de ani conform legii privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Cercetările continuă în acest caz, urmând a se efectua verificări şi în vederea stabilirii provenienţei pachetelor de ţigări confiscate.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite