Campanie în Oficiile Poştale, pentru orfani. Buzoienii pot dona jucării pentru copiii din centrele de plasament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În cutii s-au strâns jucării de pluş şi păpuşi
În cutii s-au strâns jucării de pluş şi păpuşi

Copiii pot fi Moş Crăciun pentru alţi copii. Aşa poate fi descrisă campania desfăşurată în această perioadă de către oficiile poştale buzoiene. Astfel, atât adulţii cât şi micuţii pot dona orfanilor jucării pe care nu le mai folosesc sau chiar să le ofere noi.

 „Jucăriile se strâng până pe 20 decembrie la toate oficiile poştale din municipiu şi judeţ. Aici se găseşte o cutie în care se adună jucăriile, iar în preajma sărbătorilor acestea vor ajunge la copiii din orfelinate", ne-a declarat Faustin Scântei, directorul Poştei Buzău.


Fapte bune în prag de sărbători


Buzoienii cu inimă mare pot trimite orfanilor ursuleţi sau căţeluşi din pluş, păpuşi, maşinuţe sau chiar jocuri educative de tip puzzle. Până acum cutiile amplasate în oficiile poştale au fost umplute cu lucruri donate în primele zile de angajaţii Poştei, care au fost sensibilizaţi de campania „Fiecare copil merită un cadou de Crăciun". „Am mai adus jucării pe care le aveam prin casă, sunt colegi care au cumpărat special unele noi, ne-am gândit că este bine să facem o bucurie copiilor din orfelinate", spune Alexandra Ginghină, una din angajatele Poştei din Buzău.


Odată cu aflarea veştii că se colecţionează jucării, mulţi buzoienii au început să dăruiască tinerilor din centrele de plasament. „Fiica mea este mare, are 24 de ani, dar jucăriile sale nu le-am aruncat. Dacă tot am auzit de campania asta, am ales câteva mai frumoase şi am venit să le aduc aici, pentru copiii amărâţi", ne-a spus Nicoleta Gogu, o buzoiancă de 42 de ani.


Până acum, în cutiile aflate în oficiile poştale s-au strâns jucării de pluş, păpuşi şi maşinuţe.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite