Campanie: Votează profesorii cu care Buzăul se mândreşte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alege cel mai bun profesor din Buzău
Alege cel mai bun profesor din Buzău

Începând de astăzi se dă START VOT la campania „Profesorii cu care Buzăul se mândreşte". Zece profesori, apreciaţi atât de cititorii buzau.adevarul.ro cât şi de un juriu de specialitate, au intrat în cursa finală.

Timp de două săptămâni puteţi vota pentru a-i alege pe primii cinci dascăli din Buzău, ale căror poveşti le veţi afla ulterior. Votaţi profesorul preferat din lista din dreapta dând click pe numele celui pe care îl alegeţi.

La nominalizarea profesorilor s-a ţinut cont de:

Reputaţie şi integritate: cât de cunoscut este profesorul pe plan local, pentru faptele sale bune şi pentru dăruirea sa în relaţia cu elevii. Este cunoscut drept „făuritorul de olimpici?" A combătut abandonul şcolar? Trebuie să fie un bun gospodar, un pedagog destoinic şi un exemplu de moralitate.

CV-ul profesorului: studiile aprofundate, activităţile extraşcolare, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus.

Inovaţie şi cercetare: dacă a contribuit la inovarea metodelor de predare în şcoală, dacă a făcut meditaţii cu elevii, dacă este membru în vreo comisie de cercetare ori a făcut proiecte prin care a reuşit să doteze şcoală cu logistică performantă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite