Supect de tâlhărie, reţinut. Tânărul a legat un bătrân şi i-a furat 600 de lei şi butelia de la aragaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din comuna Plătăreşti şi amicul său, în prezent arestat preventiv, au fost identificaţi ca fiind autorii unei tâlhării comise în noaptea de 27 spre 28 februarie 2012. Atunci, cei doi au pătruns în locuinţa unui bătrân pe care l-au legat şi i-au furat 600 de lei şi o butelie de aragaz.

Ancheta demarată în acest caz de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi şi Secţiei Rurale Gălbinaşi a dat la iveală faptul că Suraj A., în vârstă de 29 de ani, şi Costel S., în vârstă de 31 de ani, ambii din comuna Plătăreşti, satul Dorobanţu sunt principalii suspecţi în tâlhărirea unui consătean.”Cu privire la activitatea infracţională a celor doi, poliţiştii au reuşit documentarea şi reţinerea în sarcina lui Suraj a altor trei infracţiuni de furt din locuinţe de pe raza satului Dorobanţu, fapte comise în perioada septembrie 2011 – februarie 2012”, a precizat insăector de poliţie Ramona Tudor, putător de cuvânt al IPJ Călăraşi.
De asemenea, există indicii că celălalt autor, în prezent cercetat în stare de arest preventiv pentru alte fapte de furt şi tâlhărie, a săvârşit în luna aprilie  2011 o infracţiune de furt calificat. Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pe Suraj, urmând ca să-l prezintet Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa cu propunerea de arestare preventivă.   

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite