Cafeneaua Artiştilor: Singura chitaristă de blues cântă la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Buzoienii au ocazia sâmbătă seară să o vadă în concert pe singura chitaristă şi muzicuţistă, dintr-o trupă de blues din România. Cântăreaţa va susţine recitalul la Cafeneaua Artiştilor, de pe Bulevardul Bălcescu, începând cu ora 22.00.

Biletul de intrare la spectacol costă 15 lei. „Sunt rare femeile instrumentist în trupele de blues şi cred că vor fi mulţi spectatori în club, dornici să nu piardă un astfel de moment artisitic”, afirmă Sorin Cristea, administratorul Cafenelei Artiştilor, un club inaugurat recent (cu 150 de locuri).

Roxana Stroe, fiica bateristului de jazz, Corneliu Stroe, cântă la chitară de la vârsta de 13 ani, când a avut şi prima ei formaţie, de copii, în Constanţa. A crescut ascultând formaţii ca Beatles, Rolling Stones, Jimi Hendrix, Pink Floyd, Led Zeppelin, Deep Purple, dar şi jazz şi blues.

În 2005-2006, a fost membră titulară în formaţia Mike & the Blue Spirits, cu care a scos albumul “Capra Vecinului” şi alături de care a avut turnee în toată ţara. În trupa Foxy Lady, îi are alături pe basistul Cătălin Răsvan şi pe Nicolae Georoiu, la tobe.

Concertul Foxy Lady face parte din “Anul Cultural 2011”, eveniment local, care, în acest weekend, îi mai are în program pe rockerii din “Aquila”, o trupă din Bucureşti care cântă alternativ rock. Aceştia vor urca pe scena Cafenelei, vineri, de la ora 22.00. Intrarea costă 10 lei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite