CSM Râmnicu Sărat a fost salvată în ultima clipă de un om de afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CSM are, în sfârșit, patron
CSM are, în sfârșit, patron

CSM Râmnicu Sărat are patron. Este vorba de Viorel Tudose, un om de afaceri bucureştean care va prelua echipa de fotbal începând din acest retur. Viceprimarul oraşului Sorin Cârjan spune că a negociat preluarea clubului încă din vară, iar în câteva zile Viorel Tudose va fi patron cu acte-n regulă.

CSM Râmnicu Sărat a fost salvată în ultima clipă de la desfiinţare. Aflată pe ultimul loc în Liga a doua, echipa râmniceană a găsit, în sfârşit, un investitor care să ajute clubul să termine acest campionat. Este vorba despre Viorel Tudose, un patron bucureştean care va deveni patron cu acte-n regula în câteva zile.

Viceprimarul Sorin Cârjan spune că, deşi echipa a strâns în tur doar 10 puncte şi este pe ultimul loc în clasament, obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare. Sorin Cârjan nu mai are emoţii dar aşteaptă cu nerăbdare până când Viorel Tudose va semna actele.

Viceprimarul Râmnicului este bucuros că a găsit un investitor mai ales că în acest an multe echipe se vor desfiinţa iar fotbalul românesc va fi lovit de un adevărat cutremur.

CSM Râmnicu Sărat s-a reunit joi la stadionul Olimpia în vederea pregătirilor noului retur din Liga a doua.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite