CSM Râmnicu Sărat, antrenament cu public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olimpia îşi pune mari speranţe în Moise
Olimpia îşi pune mari speranţe în Moise

Cu toate că Mihai Ciobanu îşi dorea să se amâne începerea returului pentru a recupera cele 10 zile pierdute în pregătirea de iarnă, acesta trebuie să se rezume la o perioadă mult mai scurtă, 27 februarie fiind data la care Liga a 2-a se va repune în mişcare.

Astfel, tehnicianul Olimpiei şi-a găsit în această săptămână trei adversari din trei eşaloane diferite. Marţi a dispus de Partizanul Merei cu 5-0, iar joi, într-o misiune mult mai uşoară, a zdrobit Metalul Buzău cu 9-1.

În partida cu lidera seriei a doua a Ligii a IV-a, râmnicenii au schimbat liniile ca la hochei încă din minutul 20, când tabela arăta deja 5-0 pentru aceştia. Mihai Ciobanu a rodat întreg lotul cu excepţia lui Sagna accidentat.

Altfel spus, pentru CSM Rm. Sărat au marcat, Cucu (8, 12), Schwartz (10, 15), Ungureanu, Dragoş (70, 85), Vârlan (72), Borşan (88), în timp ce pentru „metalişti" a înscris Pleşa (86).

CSM Rm. Sărat: Budur-Cristofan, Târâlă, C. Puşcă, Scarlat, M. Puşcă, Schwartz, Ioniţă, Cucu, Moise, Ungureanu. Au mai intrat: Drăgan, Nejneru, Nica, Pârvu, Petre, Boacă, Vârlan, Alecu, Borşan.

Olimpia îşi încheie campania partidelor de verificare, sâmbătă, la Râmnicu Sărat, de la ora 11.00, unde va întâlni colega de serie, Petrolul Ploieşti.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite