CFR suplimentează numărul trenurilor către Litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania de Căi Ferate va pune la dispoziţia turiştilor, în sezonul estival 2011, încă 54 de trenuri „directe", cu plecare din principalele oraşe, spre staţiunile de pe malul mării.

Astfel, din 17 iunie toate trenurile care circulă până la Constanţa îşi vor prelungi traseul până la Mangalia.
Printre cele 54 de trenuri care vor face legătura cu litoralul se află şi cele care au plecarea din Galaţi şi Buzău, dar şi cele care au staţii în Brăila şi Focşani, se arată într-un comunicat de luni al CFR Călători.


În perioada 17 iunie-12 septembrie 2011, trenurile care circulă în prezent până la (şi de la) Constanţa vor avea ca staţie terminus Gara Mangalia deservind astfel toate staţiunile din sudul litoralului. Trenurile suplimentare care vor asigura legătura între litoral şi principalele destinaţii din ţară, vor fi introduse în circulaţie, treptat.
În acest sezon estival se va asigura transportul pe calea ferată către Delta Dunării prin oraşul Tulcea, cu două perechi de trenuri accelerat, iar CFR GEVARO va asigura serviciul de transport cu vagoane de dormit şi cuşete aflate în compunerea trenurilor dintre Mangalia şi Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Oradea, Cluj Napoca, Timişoara, Arad, Suceava Nord şi Iaşi.


Călătorii pot beneficia, de asemenea, de ofertele comerciale care acordă reduceri la transport.


Oferta "Minigrup 2-5" este destinată celor care călătoresc în grupuri mici (de 2 - 5 persoane) şi este valabilă în toate zilele săptămânii, mai puţin în zilele de vineri şi duminică, cu reduceri ale preţului biletelor cuprinse între 10 şi 25 de procente.


Oferta "Cartea VSD" (vineri, sâmbătă, duminică) este valabilă în week-end, cu reduceri între 25 şi 60 la sută.

Biletele pentru „Călătoriile dus-întors" vor fi mai ieftine 10 %, iar pentru achiziţionarea biletelor „cu anticipaţie" reducerea este între 5 şi 13 %.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite