CAMPANIE Gropile din Dorobanţi aduc profit mecanicilor auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii arată către gropile din asfalt
Oamenii arată către gropile din asfalt

Gropile apărute după topirea zăpezilor pun la grea încercare nervii şoferilor. Străzile din Buzău arată ca după bombardament: nu ştii pe care să o ocoleşti şi prin care să treci. Orice variantă ai alege, în final tot te alegi cu maşina distrusă. Unul dintre craterele care a stricat multe maşini până acum este pe strada Columbelor din Cartierul Dorobanţi.

Şoferii care intră cu viteză pe strada Columbelor frânează brusc să mai atenueze din şocul impactului cu groapa, dar degeaba. Mulţi îşi strică amortizoarele, bucşele, planetarele, înjură autorităţile şi merg mai departe resemnaţi.

"Este inadmisibil aşa ceva. Am dat cu maşina în groapa asta şi a început să îmi zdrăngăne pe sub maşină şi abia am luat-o. Cine îmi plăteşte mie acum reparaţia?", ne-a declarat nervos Adrian Tasu, un şofer buzoian.

Groapa despre care vorbin are aproximativ doi metri lungime şi este adâncă de peste 15 centimetrii. Suficient de mare ca să distrugă toate piesele de sub maşină.

Mecanicii auto de la service-urile din zonă au deja mai mulţi clienţi de când au apărut groapile în asfalt.

"Au început să vină cu maşinile distruse în gropi. Ori jantele şi cauciucurile, ori direcţia, fiecare cât de tare a dat în groapă", ne-a declarat Andrei Ion, mecanic la un service auto din Dorobanţi.

Şoferii care işi distrug maşinile în gropi pot apekla la firmele la care au asigurare care îi vor sfătui încotro să se îndrepte.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite