Buzoienii se pregătesc pentru Dragobete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luna februarie aduce un motiv de bucurie pentru îndrăgostiţii de toate vârstele. În ultimii ani, Ziua Îndrăgostiţilor este sărbătorită pe stil american pe data de 14 februarie, cunoscută şi sub numele de Sfântul Valentin.

Se pare însă că buzoienii sunt mai conservatori şi preferă să se gândească la un mod de a-şi petrece ziua de 24 de februarie. Cei mai mulţi dintre ei au luat deja cu asalt agenţiile de turism din Buzău pentru a-şi face rezervări de Dragobete.


„Avem deja multe cereri pentru Valea Prahovei, Vatra Dornei sau Gura Humorului, unde s-au anunţat câteva spectacole care i-au atras pe buzoieni. Cazarea în staţiunile montane este de 100 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus”, ne-a declarat Doru Brătulescu, administratorul unei agenţii de turism.


Pe lângă cadourile cunoscute deja, cum ar fi inimioarele de pluş sau bomboanele de ciocolată, cei mai pretenţioşi dintre buzoieni şi-au pregătit deja o mini vacanţă de Dragobete peste graniţă.


„Avem rezervări de 3- 4 zile la Viena, Veneţia, Paris sau Amsterdam. Un pachet de două persoane cu avion low-cost se ridică la 500 - 1.000 de euro”
, a adăugat agentul de turism.  Legenda spune despre Dragobete că este un personaj mitologic ce oficia la începutul fiecărei primăveri nunta tuturor animalelor.


Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite