Buzoienii nu vor zahărul şi făina europenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzoienii mai au câteva zile la dispoziţie
Buzoienii mai au câteva zile la dispoziţie

Sărmanii din judeţ îşi mai pot ridica ajutoarele de la Uninunea Europeană doar în luna ianuarie. Mai exact, buzoienii care nu şi-au ridicat nici până acum făina şi zahărul oferite gratuit de Uniunea Europeană mai au la dispoziţie doar trei săptămâni pentru a intra în posesia alimentelor. Termenul limită este finele lunii ianuarie.

În cazul în care buzoienii nu vor merge să îşi ridice zahărul şi făina, produsele ramase nedistribuite vor fi returnate de primării la fondul de stat pentru a fi oferite altor comunităţi care au nevoie de ele.

Beneficiari sunt pensionarii ale căror venituri nu depasesc 400 de lei lunar, şomerii şi persoanele cu handicap. Ajutoarele constau în 4 kilograme de zahăr şi câte 15 kilograme de făină.

La Buzău, mai bine de 30 la sută din produsele oferite de Uniune persoanelor defavorizate nu au fost ridicate de beneficiari.Autorităţile atrag atenţia oamenilor şi îi invită să şi le ridice pentru că sunt de bună calitate şi este păcat să le returneze.

Pe de altă parte şi dacă ar vrea să îi mai aştepte pe buzoineni Primăria nu mai poate pentru că la sfârşitul lunii ianuarie expiră contractual încheiat cu Com Fortuna, depozitul în care erau adăpostite alimentele.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite