Buzoienii îşi petrec Paştele peste graniţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzoienii şi-au făcut rezervări pentru Paşte
Buzoienii şi-au făcut rezervări pentru Paşte

Pentru unii dintre buzoieni sărbătorile pascale sunt un motiv de bucurie şi de petrecere a timpului în sânul familiei. Alţii însă profită de câteva zile libere de la serviciu şi pleacă la munte sau chiar peste hotare pentru a petrece Învierea Domnului.

Rezervările pentru Paşte au început să se facă încă de la începutul anului, în topul preferinţelor buzoienilor fiind în acest an staţiuni din alte ţări. Majoritatea a ales să se distreze în Bulgaria sau Grecia, unde preţurile sunt mai mici.

„Am făcut rezervări pentru Bulgaria, Grecia, Austria sau Italia pentru că sunt preţuri destul de mici. De exemplu în Grecia un pachet de patru zile pleacă de la 90 de euro cu transportul inclus. La fel ca şi anul trecut cererile au fost mai mari pentru pachete din străinătate", ne-a spus Doru Brătulescu, directorul agenţiei Turism Briant.

Şi pachetele oferite de către hotelierii români sunt destul de atractive, incluzând chiar şi masa specifică de Paşte, numai că preţurile la care se ridică un pachet nu sunt pentru buzunarul prea multor buzoieni. „Au fost câteva cereri şi pentru Sinaia, Poiana Braşov sau Bran. Un pachet de trei zile la Sinaia a costat pentru Paşte între 300 şi 500 de lei de persoană", a adăugat agentul de turism.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite