Buzoienii aleg pelerinaje religioase în loc de excursii scumpe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O parte dintre buzoieni dau plajele exotice pe rugăciuni la mănăstirile vestite din lume şi pentru că pelerinajele sunt mult mai ieftine iar condiţiile sunt similare cu cele oferite de agenţiile de turism la sejururi cu destinaţii clasice. Cei care procesează astfel de oferte spun că au început să fie mult mai căutate datorită preţurilor reduse.

"Oamenii caută aceste sejururi pentru că preţurile sunt foarte mici. Condiţiile sunt foarte bune şi îmbinăm plăcutul cu utilul. Sunt pelerinaje în care oamenii pot face plajă şi în acelaşi timp au ocazia să vadă locuri sfinte, renumite în lume", ne-a declarat Valerian Ţuclea, directorul Carpatia Tour Buzău, agenţie acreditată de Patriarhia Română să organizeze astfel de pelerinaje.


În funcţie de oferta pentru care se optează, preţurile variază de la 45 de euro de persoană şi pot ajunge până la maxim 400 de euro.
Aproximativ 45 de euro costă un pelerinaj de două zile în Bulgaria în care se vizitează cinci biserici şi mănăstiri.

La polul opus este pelerinajul de 400 de euro în Asia Mică, pe o durată de 11 zile, cazare la hoteluri de 3 şi 4 stele, mic-dejun şi cină incluse, plus vizite în locuri renumite din punct de vedere religios, istoric sau cultural.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite