Buzoienii, invitaţi să se distreze în Drăgaică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai vechi târg din Buzău îşi va deschide porţile în acest sfârşit de săptămână. Bâlciul va fi deschis în perioada 12- 24 iunie, iar sâmbătă începând cu ora 11.00 va începe spectacolul dedicat Drăgăcii.

Pe scena amenajată la intrarea în târg vor urca Nicoleta Voica, Nemuritorii, Gabriela Bolocan, George Mitrea, Muguri, Crăiţele şi Sânzienele. Aceştia vor crea o atmosferă de petrecere care să îi îmbie pe buzoieni mai târziu la mici şi bere. După un recital pe cinste, vizitatorii se pot îndrepta către grătarele care vor sfârâi fără încetare unde pot servi mititei, frigărui sau pulpe, spre comediile care oferă senzaţii tari, de la lanţuri şi maşinuţe, până la carusele care cresc adrenalina sau către tarabele cu chilipiruri, unde pot găsi de la haine şi încălţăminte până la obiecte de artizanat.


Anual la Drăgaică vin oameni din toate colţurile ţării, cu comedii, bilete de papagal, vată pe băţ, iar alţii doar ca vizitatori. La bâlci au început deja pregătirile încă de zilele trecute, caruselele au început să fie aranjate pentru ca sâmbătă totul să fie pregătit pentru vizitatori.

Târgul va fi deschis zilnic între orele 10.00 şi 22.00, iar preţul unui bilet va fi de doi lei de persoană, iar copiii sub 14 ani beneficiază de gratuitate.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite