Buzoieni cercetaţi pentru trafic de cannabis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri în vârstă de 26, respectiv 30 de ani, ambii din municipiul Buzău, cunoscuţi cu preocupări în domeniul traficului şi consumului ilicit de droguri de risc au fost prinşi în timp ce vindeau zece fragmente de rezină de cannabis, în schimbul sumei de 500 de lei.

Traficanţii au intrat în vizorul poliţiştilor de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate încă de anul trecut.

Activitatea infracţională a celor doi suspecţi a fost supravegheată de poliţişti care au reuşit să completeze şi cercul de clienţi format din zece tineri cu vârste de peste 20 de ani, care se alimentau cu marfă de la cei doi tineri.

În urma filajelor, poliţştii au stabilit că "iarba" adusă pe piaţa neagră de cei doi buzoieni ajungea să fie consumată într-o cafenea din municipiu după închiderea programului, dar şi în cadrul unor petreceri private.

Flagrantul celor doi a fost realizat după revenirea din Spania a tânărului de 30 de ani, care i-a solicitat partenerului de afaceri sprijin pentru comercializarea drogurilor.

Împotriva suspecţilor s-a început urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu şi s-a luat măsura reţinerii, de către procurorii din cadrul DIICOT- Biroul Teritorial Buzău” a declarat comisarul Florina Crucianu purtător de cuvânt al IPJ Buzău.
 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite