Buzoiencele de la HCM, victorie şi evadare din zona retrogradării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetele de la HCM au bătut Dunărea Galați
Fetele de la HCM au bătut Dunărea Galați

Cu un nou Consiliu de Administraţie şi promisiunea că banii nu vor mai fi o problemă, HCM Buzău a obţinut două victorii consecutive fapt ce le-a îndepărtat pentru moment de cele două locuri retrogradabile ale Ligii Naţionale. După Rulmentul Braşov, victima handbalistelor noastre a fost Dunărea Brăila, de care au dispus cu scorul de 24-22.

Partida s-a desfăşurat în cadrul primei etape a returului Ligii Naţionale. Cu toate că a fost programată miercuri, la prânz, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi", aproape 1000 de spectatori au ţinut să fie alături de elevele lui Romeo Ilie iar acestea nu i-ai dezamăgit.

Brăilencele, favorite înaintea acestui duel, au înceut mai bine şi au condus pe tabelă până în minutul 16 (6-7). Oaspetele se puteau desprinde la două goluri însă parada portăriţei Iordache dar şi golul marcat de Geană imediat pe contraatac s-au dovediat a fi momentele cheie ale jocului. Chiar dacă buzoiencele au condus la rându-le ultimele 14 minute, prima repriză s-a terminat la egalitate (12-12).


În repriza secundă HCM şi Dunărea au mers cap la cap până în minutul 57 când scorul era favorabil gazdelor dar la un singur gol, 21-20. Finalul a fost incandescent. Cei aproape 1000 de specatatori le-a purtat pe elevele lui Ilie spre o victorie frumoasă şi meriatată în acelaşi timp (24-22).


HCM Buzău se va deplasa următoarea etapă la Bacău, sâmbătă, 13 februarie, pentru confruntarea cu echipa locală, Ştiinţa.


HCM Buzău: Iordache, Monaha, Chelaru (1), Goran (10), Geană (4), Stoica, Cârstea (4), D. Branişte, Gornistu, Roşu (1), Rusu (4), Paraschiv, Horjea, Lipan;

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite