„Omul electric” este curtat de televiziunile lui Berlusconi. Producătorii i-au aflat povestea de pe adevarul.ro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Craiu face o demonstraţie a calităţilor sale neobişnuite    Foto: Florin Mitu
Constantin Craiu face o demonstraţie a calităţilor sale neobişnuite Foto: Florin Mitu

Articolele apărute în „Adevărul” şi „Click” despre buzoianul care nu se curentează nici chiar la 380 de volţi au atras atenţia producătorilor unei emisiuni despre oameni-minune de la Canale 5, din Italia.

Citeşte şi: Incredibil Omul care nu se curentează niciodată

   El este omul-priză

Constantin Craiu, „omul electric”, cum îi mai spun colegii de la teatrul din Buzău, va participa la ediţia din luna martie 2011 a emisiunii „Lo Show dei Record” (Show-ul Recordurilor).

 „Omul electric”, buzoianul care rezistă la electrocutare, îi va uimi şi pe italieni. Constantin Craiu a fost contactat de producătoarea emisiunii „Show-ul Recordurilor”, de la canalul italian Canale Cinque, post TV din portofoliul Mediaset al premierului Italiei, Silvio Berlusconi. I-a fost solicitată prezenţa în cadrul uneia dintre viitoarele ediţii.

Gabriela Ventura, reprezentanta televiziunii italiene, a descoperit materialul pe site-urile Click şi Adevărul de Seară şi a postat un mesaj prin care cerea datele de contact ale personajului. „Îl caut pe domnul Craiu Constantin, Omul Electric. Lucrez ca producător la o companie italiană de televiziune şi dorim să luăm legătura cu el”, a scris Gabriela Ventura, în limba engleză.

În mai puţin de o săptămână, angajata televiziunii italiene a dat de buzoian. „Am fost contactată de fiica dânsului, care locuieşte în Italia, şi mi-a fost confirmată participarea. Pentru emisiunea noastră ne-am dori şi alte astfel de cazuri din România”, ne-a declarat Gabriela Ventura.

Constantin Craiu spune că are toate şansele să ajungă la Milano, pentru înregistrarea acestei emisiuni. „Mă voi duce pentru că oricum trebuie să ajung în Italia, la fata mea, care o să nască atunci. Până atunci trebuie să trimit o înregistrare cu ceea ce pot face eu”, ne-a declarat Constantin Craiu, electricianul de la Teatrul „George Ciprian”.

Corpul lui Constantin Craiu, conductor electric

“Omul electric” are 53 de ani şi a realizat pentru prima dată că nu se poate curenta, acum 29 de ani. „Lucram la un bloc în construcţie. Aveam toate cablurile înşirate, când un coleg de-al meu a montat siguranţele electrice fără să realizeze că eu eram încă în apartament. Nu am simţit absolut nimic. Colegii mei au rămas cu gura căscată. Am dat fuga la medic, dar doctorul a dat din umeri", spune Craiu.

În faţa reporterilor, buzoianul a demonstrat că nu se curentează nici la 380 de volţi. „Uitaţi, ţin mâna pe o bară de transformare de 380 de volţi. Un om normal s-ar face scrum. Eu simt doar câteva pişcături la 380 de volţi", a spus amuzat Craiu. „Oamenii care lucrează cu tensiuni medii şi mari suferă anumite transformări, astfel încât stratul cornos al degetelor se îngroaşă", este explicaţia medicului buzoian Dorel Nicolescu.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite