Buzoianul care l-a adus pe locotenentul lui Băhăian la Gloria Buzău este afaceristul Ionel Turturică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turturică, în plan secund, negocia chiar şi pe scări cu Bucur
Turturică, în plan secund, negocia chiar şi pe scări cu Bucur

Aproape toţi oamenii de fotbal din jurul echipei Gloria Buzău îl arată cu degetul pe afaceristul Ionel Turturică, atunci când vine vorba de noul şi controversatul acţionariat din Crâng. Firma TK Invest SRL, patronată de Eduard Mărculescu, mâna dreaptă a lui Sergiu Băhăian, a cesionat în luna august 2009 pachetul majoritar de acţiuni, de la Costel Bucur, cu condiţia să-i plătească o sută de mii de euro până în luna mai 201

Prima discuţie dintre Ionel Turturică, atunci secretar al consiliului de administraţie de la Gloria, şi patronul Costel Bucur, legată de preluarea acţiunilor s-a făcut în prezenţa mai multor jurnalişti. Bucur tocmai convocase presa pentru a anunţa că cedează acţiunile oricui doreşte să investească în club şi că tocmai primise o ofertă, prin intermediul omului de afaceri Ionel Turturică. Acesta îl aştepta la uşă, pe Bucur, iar jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă i-au sugerat patronului să poarte discuţia în prezenţa lor. L-a întrebat pe Ionel Turturică dacă sunt banii lui, iar acesta a negat şi i-a răspuns că reprezintă firma TK Invest, fără să dea alte amănunte.

„După ce a făcut cesiunea, între domnul Bucur şi TK Invest, domnul Turturică a depus o cerere prin care a renunţat la funcţia de secretar al consiliului de administraţie. Pe 5 octombrie 2009, la şedinţa de constituire a noului Consiliul de Administraţie, Ionel Turturică a fost ales membru”, ne-a declarat Mihai Marin, preşedintele clublui Gloria Buzău.

Jurnaliştii Adevărul au încercat să afle punctul de vedere al afaceristului care l-ar fi adus pe Edward Mărculescu, locotenentul lui Sergiu Băhăian, la Gloria Buzău, însă le-a răspuns sec: „sunt în străinătate şi nu pot să vorbesc”.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite