Buzoianca Elena Băltăgan (Ellie White) s-a accidentat pe pârtia de ski

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Buzoianca Elena Băltăgan (Ellie White), a suferit un accident pe pârtia de schi din stațiunea Vatra Dornei, la primele ore ale zilei. Cântăreața ajunsese ieri după-amiază la Vatra Dornei, acolo unde a susținut un concert la Cabana Schiorilor.

De dimineață, Elena a decis sa profite de câteva ore libere și s-a aventurat pe pârtia de schi. După nici 30 de minute, Ellie White a căzut pe pârtie și s-a accidentat la picior.

“Aseară am avut un concert aici și plănuiam să plecăm la Brașov în jurul prânzului. Ne-am trezit de dimineață, de la 07:00, iar Ellie a vrut să schieze câteva ore înainte de plecare. După nicio jumătate de oră pe pârtie, Ellie s-a dezechilibrat la o curbă și s-a accidentat la picior”, declară managerul ei, Doru Tincă.

“Ellie nu s-a putut ridica de jos câteva minute, iar apoi am reușit să o aduc în cabană. S-a accidentat la picior, abia îl mai poate pune jos, iar acum suntem în drum spre Târgu Mureș, acolo unde o să mergem la un consult de specialitate. Ellie schiază bine, însă probabil a lovit cu schiurile o piatră sau un ciot de copac. Nu știu ce anume s-a întâmplat, însă cert este că o să urmeze o perioadă de repaos”, mai spune Doru Tincă.

Elena Băltăgan a absolvit Liceul de Artă din Buzău. A început şcoala de muzică cu viola şi painul însă din clasa a noua a trecut la Canto. A fost solista trupei DJ Project, perioadă în care a lansat numeroase hituri, iar din 2010 a ales cariera solo, sub numele Ellie White. Elena a avut la sfârşitul anului 2011 primul său hit solo pe frecvenţele celor mai mari radiouri din ţară.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite