Iadul alb Buzăul, sub zăpadă: O şosea naţională şi patru drumuri judeţene, închise / VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zăpada a pus din nou stăpânire pe judeţul Buzău. Un drum naţional şi patru drumuri judeţene sunt închise circulaţiei din cauza troienelor de pe asfalt. De asemenea, pe mai multe drumuri judeţene şi naţionale, se circulă cu restricţie de viteză şi de tonaj.

DN 22 Rm. Sărat - Brăila rămâne în continuare închis. În zona respectivă au fost instituite puncte de oprire a traficului, pentru a se permite utilajelor de deszăpezire să acţioneze. Totodată, poliţiştii informează conducătorii auto cu privire la traseele pe care trebuie să le parcurgă pentru a ajunge cu bine la destinaţie.

Traficul rutier mai este oprit pe DJ 214 A, Caragele - Ruşeţu, DJ 203N, Bălteni - Lunca, DJ 203D, Smeeni - Brădeanu - Scutelnici şi DJ 203A, Amara - Stăvărăşti.

Se circulă în condiţii de iarnă în majoritatea zonelor judeţului Buzău iar poliţiştii rutieri recomandă şoferilor ca, înainte de a pleca la drum, să se informeze despre situaţia traseului pe care urmează să se deplaseze, apelând numărul de telefon 021/9360(Comandamentul Central de Iarnă).

Pentru evitarea accidentelor, şoferii sunt avertizaţi să nu se deplaseze pe distanţe mari, decât dacă acest lucru este absolut necesar, să se asigure că au autovehiculele echipate corespunzător circulaţiei în condiţii de iarnă, să folosească luminile de întâlnire, pe toate categoriile de drum, să nu bruscheze comenzile autovehiculului şi să folosească în special frâna de motor.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite