Buzăul are trei centre de colectare a ajutoarelor pentru sinistraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crucea Roșie este principala organizație de binefacere din România
Crucea Roșie este principala organizație de binefacere din România

Buzoienii care vor să doneze alimente neperisabile şi apă pentru localnicii din satele înzăpezite o pot face în trei puncte din oraş. Acestea sunt Carrefour din Aurora Mall, un centru din Galleria Mall şi depozitul Comfortuna, de pe Aleea Sporturilor.

“La punctul de la Carrefour am strâns în prima zi a campaniei  2,5 tone de alimente, de la cele de bază, până la dulciuri, sucuri şi apă plată. Aceste ajutoare vor ajunge la Valea Salciei, unde oamnii sunt izolaţi de peste zece zile. Ne va ajuta o firmă din Buzău, care ne va pune la dispoziţie o maşină de teren”, a declarat Floarea Bârzu, directorul Crucii Roşii din Buzău.

Interesul pentru acte umanitare este uria;, iar asta reiese din numărul mare de apeluri telefonice prin care buzoienii  caută informaţii chiar şi la 112 despre centrele de colectare din oraş. Duminică, un cort al Uniunii Asociaţiilor de Proprietari din Buzău a fost umplut în numai două ore, cele 3,5 tone de produse fiind trimise cu ajutorul Jandarmilor în mai multe sate din judeţ.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite