Buzăul are încă o tânără speranţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gimnasta promite mult în lumea sportului
Gimnasta promite mult în lumea sportului

Buzăul are o nouă gimnastă în lotul naţional olimpic. Dana Andrei, sportivă a Clubului Şcolar şi antrenată de Constantin Clinciu se află deja la Deva cu lotul olimpic şi se pregăteşte pentru marile competiţii internaţionale din 2010.

După Gabriela Drăgoi, o altă gimnastă buzoiancă a ajuns în lotul naţional olimpic. Este vorba despre Dana Andrei, sportivă a Clubului Sportiv Şcolar Buzău, antrenată de profesorul Constantin Clinciu. Dana Andrei a fost în cantonament la Pârâul Rece, împreună cu Gabi Drăgoi.

Constantin Clinciu este mândru, că după Gabriela Dragoi, o altă buzoiancă a ajuns în elita gimnasticii româneşti cu mari perspective de a deveni o vedetă internaţională. În acest moment, Clubul Sportiv Şcolar Buzău este al doilea club din ţară care are două gimnaste la lotul olimpic.

Antrenorul care a descoperit-o pe Dana spune că buzoianca va concura în aprilie la prima competiţie de anvergură din cariera sa: Europenele de la Birmingham. Dana Andrei a obţinut în 2009, două medalii de bronz la Campionatele Naţionale desfăşurate în septembrie la Buzău.

Gimnasta de la Clubul Sportiv Şcolar Buzău speră să ia la Birmingham prima sa medalie internaţională cu echipa României, aşa cum a făcut şi Gabi Drăgoi la primul său concurs împreună cu lotul condus de Nicolae Forminte.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite