Buzău: Buzăul, magnet pentru comercianţii de articole vestimentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzău: Buzăul, magnet pentru comercianţii de articole vestimentare
Buzău: Buzăul, magnet pentru comercianţii de articole vestimentare

Municipiul Buzău pare că se întremează din punct de vedere economic iar un semn în acest sens îl reprezintă frecvenţa cu care sunt inaugurate magazine.

Şi dacă mai pui că unele din ele sunt exclusiviste, destinate clienţilor cu dare de mână, atunci chiar ai tentaţia să spui că oraşul o duce chiar bine.

Unul din noile magazine se află pe strada Frăsinet, în complexul comercial Kaufland, şi este patronat de un om de afaceri indian. Astfel, începând de vineri, amatorii de cumpărături pot alege de aici articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte de calitate şi la preţuri mici, dar şi produse mărunte, precum curele de piele, poşete şi bijuterii. Magazinul va fi deschis de luni până duminică, între orele 9 şi 21.

O altă apariţie nouă în comerţul local este elegantul „Boutique” al creatoarei de modă, Geanina Punkosti, amenajat la etajul unei clădiri monument istoric de pe Strada Cuza Vodă. Inaugurarea a avut loc vineri la ora 18 şi a cuprins o prezentare de modă şi demonstraţii de hair-styling şi make-up.

Invitaţii creatoarei Geanina Punkosti la inaugurarea magazinului său au avut ocazia să admire o colecţie de piese vestimentare unicat, lucrate manual. Parada a fost urmată de o şedinţă ad-hoc a hair-stylist-ului Laurent Tourette şi una de machiaj, oferită de Make-up For Ever, prin Sorin Papa. 

Vestea inaugurării celor două magazine s-a răspândit repede printre buzoieni. „Am găsit nişte fluturaşi prin oraş şi cred că o să ajung măcar la cel din Kaufland, pentru că am auzit că sunt lucruri bune. La acesta de pe Cuza Vodă poate din curiozitate o să merg însă cred că nu avem noi bani pentru ele”, ne-a spus Florina Petric, de 33 de ani, casieră.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite