Buzău (VIDEO): Haos în intersecţie, provocat de o pană de curent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O importantă intersecţie din Buzău a fost astăzi scena unui ambuteiaj provocat de întreruperea bruscă a semafoarelor. Oprirea lor a fost provocată de o pană de curent.

În jurul orei 14.00, peste 20 de maşini au fost blocate în intersecţia Bulevardului Unirii cu Transilvaniei mai bine de cinci minute, după ce semafoarele s-au oprit brusc, din cauza unei pene de curent. Şoferii nervoşi au reacţionat cu claxoane şi înjurături şi numai repornirea semafoarelor a făcut ca spiritele să nu se încingă şi mai mult. „Aici toată lumea crede că are prioritate şi nu funcţionează prioritatea de dreapta, de aia e haos”, a spus unul dintre şoferii prinşi în ambuteiaj.

image

Aceleaşi semafoare din intersecţia de la Clubul Poliţiştilor s-au mai oprit şi la ora 16.00, însă de data asta traficul rutier nu era foarte intens iar pana de curent a durat doar un minut.

Reprezentanţii Primăriei, cei care răspund de instalaţiile de semnalizare rutieră din oraş, spun că semafoarele sunt legate la reţeaua Electrica şi se opresc de fiecare dată când sunt căderi de tensiune.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite