Buzau Fotbaliştii de la Gloria au un nou duşman: cântarul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băieții de la Gloria urcați pe cântar la începutul anului
Băieții de la Gloria urcați pe cântar la începutul anului

Nicolae Anton, antrenorul Gloriei Buzău, îi așteaptă pe jucători cu cântarul la ușa vestiarului. Echipa din Crâng se va reuni pe 11 ianuarie, după vacanța de Crăciun, în care antrenorul speră că băieții lui nu au exagerat cu mâncarea. La reunirea echipei nu vor fi prezenți fundașul stânga și mijlocașul stânga.

Băieții lui Nicolae Anton au intrat în vacanță după meciul din deplasare cu Farul Constanța. Atunci antrenorul i-a cântărit și i-a atenționat să nu exagereze cu șoriciul și carnea de porc. Dacă la începerea pregătirii fotbaliștii vor avea kilograme în plus vor fi amendați.

„Știu clar câte kilograme avea fiecare în parte. Dacă se întorc cu kilograme mai multe vor fi amendați. Amenda variază în funcție de câte kilograme au în plus", ne-a declarat Nicolae Anton.

În această vacanță, Gloria a rămas fără doi jucători: mijlocașul stânga portughezul Luis Diaz a plecat pentru că i-a născut soția și a vrut să fie alături de ea, iar fundașul stânga Alin Toma a primit hârtie de transfer la cererea sa, nemulțumit că nu și-a primit salariul. Conducerea clubului buzoian speră ca în locul lor să aducă alţi jucători la Gloria.

Problema salariilor de la Gloria a fost temperată chiar înainte de Crăciun însă rămâne în continuare un punct punct nevralgic. Jucătorii au primit doar salariile din luna septembrie iar angajaţii clubului din Crâng o mică parte din restanţe. Gloria mai are de plătit jucătorilor salariile pe două luni şi se confruntă cu o situaţie financiară disperată.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite