Bătrân găsit fără viaţă într-un canal de desecare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul unui bătrân a fost găsit în această dimineaţă, de câţiva săteni, pe malul unui canal de desecare de pe raza comunei Săhăteni.

Poliţiştii sosiţi să anchetez cazul au stabilit că este vorba despre un localnic din satul Vintileanca, în vârstă de 86 de ani, pe care familia îl declarase dispărut cu două zile în urmă. „Băiatul acestuia a venit la Poliţia din Săhăteni, pe 12 ianuarie, pentru a anunţa dispariţia bătrânului. Acesta locuia singur şi era ajutat de fiul său, care avea grijă să îi aprindă focul sau să îi aducă mâncare”, ne-a declarat comisarul Florina Crucianu, de la IPJ Buzău.

Trupul bărbatului a fost descoperit de câţiva localnici, beneficiari ai venitului minim garantat, trimişi de primar în căutarea dispărutului. „De dimineaţă i-am zis viceprimarului să plece în căutare cu o grupă de muncitori de la legea 416 şi aceştia l-au găsit lângă satul Vintileanca, pe marginea canalului care colectează apele pluviale. Nu avea răni sau alte semne de violenţă”, ne-a declarat Valeriu Vişoiu, primarul din Săhăteni.

Poliţiştii urmează să afle cu exactitate cauza morţii bătrânului.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite