Buzău / VIDEO: Dorea să îşi ajute un prieten dar, fără să ştie, era complice la un furt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atenţie la prieteni! Un tânăr din comuna buzoiană Vintilă Vodă a ajuns pentru scurtă vreme pe mâinile poliţiştilor după ce a fost prins transportând cu maşina sa, fără să ştie, doi hoţi şi prada acestora.

Bărbatul de 19 ani a fost oprit de poliţişti, vineri, puţin după miezul nopţii. Acesta era însoţit de alţi doi localnici, în vârstă de 33 şi 20 de ani, iar în maşină a fost găsit un cazan din cupru cu o capacitate de aproximativ 200 de litri, pentru fabricat ţuica.

Toţi trei au fost conduşi la sediul poliţiei, iar în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în urmă cu aproximativ două ore, tânărul de 20 de ani şi consăteanul său în vârstă de 33 de ani au escaladat gardul şi au pătruns în curtea unui imobil nelocuit, situat pe raza comunei Vintilă Vodă ,şi au sustras dintr-o anexă cazanul respectiv dar şi un aparat de sudură electric, bunuri a căror valoare a fost estimată de către proprietarul imobilului la suma de 2.500 de lei.

După comiterea furtului, tânărul l-a sunat prietenul său în vârstă de 19 ani şi i-a cerut să îl ajute să transporte cazanul la un centru de colectare a deşeurilor feroase şi neferoase, unde intenţiona să îl vândă, însă nu i-a dezvăluit adevărata provenienţă a bunului respectiv.

Nu au mai ajuns la destinaţie, pentru că au fost opriţi de poliţişti. Prejudiciul a fost recuperat integral, iar împotriva tânărului de 20 de ani şi a consăteanului său de 33 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite