O nouă ofertă în turismul buzoian: gătitul în aer liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Monteoru Renaissance a lansat un nou pachet pentru turiştii care îşi doresc să petreacă vacanţa într-un mod inedit, intitulat "Mobile cooking Romania".

Cursuri de gătit în vii, în castele medievale, în Delta Dunării, în Carpaţi, în biserici fortificate, sunt doar câteva dintre surprizele care îi aşteaptă pe turiştii care aleg acest pachet turistic.

"Temele sunt diversificate şi vor fi stabilite împreună cu turiştii. De la bucătărie internaţională cu produse din Grădina Carpaţilor, comori din pădurile carpatine cum sunt trufele, mix de bucate transilvănene cu preparate din bucătăria românească, saxonă şi ungurească, totul despre vinurile româneşti, de toate se vor bucura turiştii care îşi doresc un alt fel de petrecere a timpului liber", ne-a declarat Juranda Kirschner, preşedintele Asociaţiei Monteoru Renaissance.

Locaţiile pentru desfăşurarea evenimentului au fost alese atent pentru a stârni turiştilor setea de cunoaştere. Biserica fortificată saxonă Braşov, Castelul Bran, Castelul Braşov, Fortăreaţa Făgăraş, Crama LaCerta-Casa Ion Mincu, Castelul Cantacuzino de la Buşteni, Cramele Dealul Mare, Castelul Râşnov, Cabana Postăvaru, pădurile din Munţii Buzăului, Cabana Isvoranu, focul viu, Tabăra de Sculptură Năieni, sunt doar o parte dintre locurile unde se vor organiza excursiile.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite