Buzău: Zeci de oameni sunt blocaţi între nămeţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşinile sunt blocate între nămeţi
Maşinile sunt blocate între nămeţi

Zeci de oameni au devenit prizonierii omătului după ce maşinile în care se aflau au rămas înzăpezite pe mai multe drumuri judeţene. Drumarii acţionează pentru scoaterea oamenilor din zăpadă şi adăpostirea lor în cea mai apropiată localitate.

Aproape 30 de maşini pline cu oameni au rămas blocate între nămeţi după ce şoferii au ignorat avertismentele poliţiştilor şi ale meteorologilor şi au plecat la drum.

20 de autoturisme sunt blocate pe drumul judeţean 203D Maxenu-Smeenu iar oamenii sună de mai bine de o oră la dispeceratele unităţilor de intervenţie să îi ajute să iasă. Drumarii acţionează în zonă dar pentru că ninge foarte tare iar vântul suflă cu putere utilajele nu pot avansa foarte repede.

Alte cinci maşini sunt blocate pe drumul judeţean 203M C.A. Rosetti-Bălteni iar pe DJ 203I sunt blocate în zăpadă trei autoturisme. În toate punctele au intervenit utilaje de deszăpezire şi se acţionează pentru scoaterea oamenilor dar şi deblocarea drumurilor.

Poliţiştii avertizează şoferii să ia în considerare avertismentele meteorologilor şi să nu mai plece la drum înainte de a se interesa care este starea drumului pe care vor să îl parcurgă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite