Buzău: Zăpăcit de mirajul aurului, un adolescent a sărit la gâtul unei fete ca să-i smulgă lănţişorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mergea la serviciu şi brusc s-a trezit în faţa sa cu un necunoscut care i-a smuls lănţişorul de aur de la gât. Asta a fost păţania unei tinere din Buzău, jefuită ziua în amiaza mare, pe o stradă din municipiu.

Vineri după-amiază, o tânără de 22 de ani din municipiul Buzău a sunat la 112 şi a reclamat că un necunoscut i-a smuls lanţul din aur, de la gât. Din primele investigaţii efectuate de echipa operativă a rezultat că incidentul s-a petrecut în timp ce tânăra se deplasa către locul de muncă.

Semnalmentele tânărului au fost transmise dispozitivului de siguranţă publică, iar în paralel poliţiştii de investigaţii criminale de la Poliţia municipiului Buzău au demarat activităţi specifice pentru identificarea suspectului.

La scurt timp, poliţiştii de investigaţii criminale au stabilit că suspectul este un adolescent în vârstă de 16 ani, din comuna Poşta Câlnău, care a fost reperat pe raza satului Sudiţi. Suspectul a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Buzău, unde şi-a recunoscut fapta şi a dat detalii cu privire la modul în care a valorificat bunul. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 1.000 de lei a fost recuperat.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite