Concerte rock şi blues, în Cafeneaua Artiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară vor cânta cei din trupa Kumm, iar  sâmbătă va urca pe scenă formaţia „Teamsters Blues Band”. Recitalurile vor începe în fiecare seară de la ora 22.00. Duminică va fi un program special, de jazz café, vioară, pian şi saxofon, susţinut de elevii şi profesorii de la Liceul de Artă.

Organizatorii „Anului cultural 2011” sunt consecvenţi şi aduc noi evenimente pentru buzoieni. Cafeneaua Artiştilor găzduieşte la sfârşitul acestei săptămâni două concerte de rock şi blues, care vor începe la ora 22.00. Biletele pentru fiecare seară de concert costă 15 lei.

Vineri seară este programat concertul trupei Kumm, în componenţa căreia se află: Cătălin Mocan, Mihai Iordache, Eugen Nuţescu, Kovacs Andras, Alexandru Miu şi John Ciurea. În spectacolul de la Buzău, rockerii vor cânta melodii de pe ultimul album, „Far from Telescopes”, dar şi de pe „Different Parties” şi „Angels and Clowns”.

Kumm este o trupă de rock alternativ din Cluj Napoca, înfiinţată în anul 1997. Până în prezent, au lansat cinci albume de studio şi şase videoclipuri. De-a lungul timpului, stilul muzical al formaţiei a variat considerabil, de la rock cu influenţe jazz şi etno până la rock alternativ.

Trupa Kumm a susţinut numeroase concerte în străinătate, în Italia, Germania, Cehia şi Ungaria şi a participat la festivaluri precum Pepsi Sziget, Sárvár, 4+4 Days In Motion şi Peninsula.

În seara de sâmbătă, pe scena din Cafenea vor cânta „Teamsters Blues Band”, o trupă românească înfiinţată în urmă cu peste un deceniu, „născută din pasiunea pentru blues”, aşa cum afirmă pe site-ul lor membrii formaţiei, Dragoş Onciul şi Vali Cârjă, ambii chitarişti.

Pe blogul lor, cei de la Teamsters Blues Band îşi definesc trupa ca fiind: “expresia libertăţii spirituale şi a asumării de către o adunare de oameni a propriei existenţe artistice. E un proiect care a început în anul 2000 şi care a evoluat, din punct de vedere stilistic, spre Chicago blues. Piesele proprii nu sunt rodul unor ani de căutări, ci mai degrabă expresia bucuriei de a cânta împreună, de a împărtăşi blues-ul cu ceilalţi şi alături de ei”.

Pentru împătimiţii muzicii şi artei, Cafeneaua Artiştilor, de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, are pregătit şi duminică un program special, de café jazz, vioară, pian şi saxofon, susţinut de elevi şi profesori de la Liceul de Artă “Margareta Sterian”.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite