Buzău: Viscolul ţine drumurile închise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DN 22 rămâne închis din cauza viscolului
DN 22 rămâne închis din cauza viscolului

Vântul puternic continuă să creeze probleme în judeţ. Din cauza viscolului care aduce zăpada de pe câmp pe şosea, Drumul Naţional 22 Râmnicu Sărat- Brăila este în continuare închis.

Poliţiştii au luat decizia să îl închidă în urmă cu mai bine de 24 de ore din cauza vizibilităţii foarte reduse. În această dimineaţă la ora 08. 30 circulaţia autovehiculelor mai era oprită pe anumite porţiuni din Drumul Judeţean 214 A, Luciu- Ruşeţu şi Drumul Judeţean 216 Nicoleşti- Măcrina. Poliţiştii rutieri au instituit filtre pentru a informa şoferii cu privire la rutele pe care trebuie să se deplaseze pentru a ajunge la destinaţie.

De asemenea, poliţiştii sfătuiesc şoferii să se informeze înainte de a pleca la drum cu privire la condiţiile meteo şi rutiere de pe traseul pe care intenţionează să circule, să îşi echipeze maşinile pentru condiţii de iarnă şi să adapteze viteza la condiţiile de drum, să mărească distanţa de siguranţă în mers şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.


Temperaturile negative înregistrate azi noapte i-au făcut pe buzoieni să nu mai iasă din casă. La orele dimineţii puţini erau cei care se încumetaseră să plece până la piaţă sau la magazinele de cartier. La Buzău sunt prognozate temperaturi extrem de scăzute până joi, cu maxime de - 9 grade Celsius şi minime de - 19 grade Celsius.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite