Buzău: Vând echipă de fotbal în perfectă stare de funcţionare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicenii au grave probleme financiare
Râmnicenii au grave probleme financiare

După Gloria, şi CSM Râmnicu Sărat a ajuns în moarte clinică şi este la un pas de desfiinţare. Într-o şedinţă fulger, Consiliul Local Municipal a luat în discuţie soarta formaţiei râmnicene, dar mai ales incapacitatea Primăriei de a mai susţine financiar clubul de fotbal. Singura şansa de salvare ar fi preluarea echipei de către un investitor sau mai mulţi.

Ședința Consiliului Municipal Rm Sărat a avut un subiect clar: vânzarea echipei CSM Rm. Sărat unor investitori capabili să o susţină financiar în returul ligii a doua. Propunerea a fost înaintată de Primărie care se află în incapacitate de a mai finanţa echipa pe viitor.

Deocamdată există un investitor interesat de preluarea echipei însă nici acesta nu ar putea face faţă fără susţinerea altor oameni de afaceri. În aceste condiţii echipa s-ar putea desfiinţa. Primăria a propus vânzarea echipei CSM Rm Sărat cu speranţa că şi alţi oameni de afaceri să se arate interesaţi să susţină formaţia.

Consilierii opoziţiei s-au declarat împotriva propunerii municipaliăţii considerând că proiectul supus spre aprobare este incomplet. Alţi consilieri consideră că şi în condiţiile vânzării echipei, viitorul clubului râmnicean este incert. Ei cred că Primăria trebuia să vină cu alte soluţii concrete de salvare de la faliment.

Reprezentanţii Primăriei consideră însă că doar implicarea unui investitor va putea salva echipa, în condiţiile în care bugetul din acest an este unul de austeritate.

Anul 2009 nu a fost deloc fast pentru CSM Rm. Sărat. Formaţia se află pe ultimul loc al ligii a doua şi a întâmpinat mari probleme financiare. Cu toate acestea, Primăria a investit sume uriaşe atât pentru competiţii cât şi pentru echipă.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite