Buzău: Vaccinul anti-porcină a ajuns după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Informaţiile cu privire la utilitatea campaniei de vaccinare împotriva gripei porcine circulă pretutindeni, şi nici măcar gratiile arestului nu le pot stăvili. Dovadă este solicitarea venită de la doi „locatari” ai beciului Poliţiei Buzău, care au cerut zilele trecute să fie vaccinaţi cu Cantgrip, pentru a evita îmbolnăvirea cu porcină.

Potrivit comisarului Florina Crucianu, de la biroul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, “cei doi au fost examinaţi de medici şi le-a fost administrat vaccinul, de către personalul medical din cadrul centrului medical judeţean al MAI”.

În centrul de arest şi reţinere preventivă, de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Buzău, se află în total 20 de persoane certate cu legea. Ceilalţi 18 colegii ai celor care s-au imunizat anti AH1N1 nu s-au lăsat la fel de repede convinşi de eficienţa dozelor de vaccin, pentru că, spun ei, izolarea fizică de care au parte este cel mai bun antidot la orice boală transmisibilă.

De cealaltă parte a gratiilor, situaţia este alta, peste 150 de poliţişti alegând până acum să îşi facă vaccinul împotriva gripei porcine.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite