Buzău: Un tânăr din localitatea Beceni a fost găsit mort într-un gard ghimpat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 19 ani din comuna Beceni a fost descoperit aseară fără suflare la un kilometru de satul Blăjani, agăţat într-un gard de sârmă ghimpată ce delimitează şanţul de pe marginea drumului judeţean 215A.

Martorii spun că victima ar fi consumat băuturi alcoolice la un bar din localitate după care a plecat acasă în stare avansată de ebrietate. Tânărul a fost văzut pentru ultima dată în viaţă la ora 21.45 de un paznic, pe care l-a întrebat în ce direcţie se află satul Izvorul Dulce.

Deşi bărbatul i-a indicat drumul către casă , tânărul a continuat să meargă în direcţia opusă. Primarul comunei Beceni, Valerică Dogaru a declarat că tânărul Alin Coşan era cunoscut în satul Izvorul Dulce ca un băiat liniştit şi muncitor care nu a creat nimănui probleme.

Moartea acestui tânăr pare a fi suspectă pentru că victima a fost descoperită la distanţă destul de mare de discotecă. Sunt zvonuri care spun că tânărul nu putea ajunge în acel loc unde a murit decât cu o maşină. Deocamdată nimeni nu poate spune nimic sigur, nici măcar poliţia”, a mai spus Valerică Dogaru

Cadavrul care prezenta excoriaţii în zona picioarelor a fost transportat la Morga Serviciului Judeţean de Medicină Legală din Buzău în vederea efectuării necropsiei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite