Buzău: Un tânăr biciclist a murit aseară pe pista de role din Parcul Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flori şi lumânări, pe banca lui Adrian
Flori şi lumânări, pe banca lui Adrian

Un adolescent a murit duminică seară, pe pista de role din Parcul Tineretului, după ce s-a aventurat cu bicicleta pe una din rampe şi a căzut. Băiatul de 16 ani era din comuna Lopătari şi învăţa la liceul cu program sportiv din municipiul Buzău.

Tragedia s-a produs puţin după ora 21.00. Adrian Ciochinică venise împreună cu un prieten pe pista de role din parcul Tineretului pentru a-şi testa bicicletele dar şi curajul pe rampele destinate exclusiv roller-ilor. A încercat câteva acrobaţii cu bicicleta iar martorii spun că băiatul a căzut în cap după un salt la câţiva metri înălţime. Lovitura extrem de violent l-a adus pe adolescent în inconştienţă.

Adolescentul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Buzău, unde medicii s-au chinuit mai mult de o jumătate de oră să-l resusciteze, fără succes însă. “Adolescentul a ajuns în Unitatea de Primire Urgențe în stop cardiorespirator. I s-a aplicat gulerul cervicaloxigenat, dar nu a răspuns timp de 36 de minute. S-a constat că avea traumatism cerebral grav și fractura de coloană cervicală”, a declarat Adriana Bratosin, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău.

Adrian era unicul copil al familiei Ciochinică. Era în clasa a 11-a, la Liceul cu Program Sportiv, profilul filologie şi pe perioada şcolii locuia cu chirie într-un apartament din oraş.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite