VIDEO Un poliţist bucureştean şi mama sa, acuzaţi de contrabandă cu ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist bucureştean a ajuns în arestul IPJ Buzău după ce i-au fost descoperite peste 20.000 de ţigări de contrabandă în portbagajul maşinii. Ulterior, s-a descoperit că acesta era ajutat în activitatea sa infracţională chiar de mama sa, care depozita marfa de contrabandă în propria casă.

Asupra poliţistului bucureştean, în vârstă de 30 de ani, planau suspiciuni de mai mult timp. El a fost oprit ieri în trafic iar la percheziţie i-au fost descoperite aproape 23.000 de ţigarete de diferite mărci, cu banderole de marcaj din Republica Moldova.

La scurt timp după momentul prinderii, poliţiştii de la Fraude au efectuat, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Buzău, nouă percheziţii domiciliare şi asupra unor autoturisme. În urma lor, au identificat şi ridicat în vederea cercetărilor 86.260 de ţigarete de diferite mărci, marcate cu banderole de provenienţă moldovenească, ucraineană şi fără banderole de marcaj, precum şi 4.384 de lei.

"Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că poliţistul, angajat la o secţie din Capitală, se aproviziona cu ţigarete de pe raza municipiilor Bucureşti şi Galaţi şi le depozita apoi la domiciliul mamei sale, în vârstă de 51 de ani, din Buzău. De aici erau comercializate apoi prin intermediul altor persoane către diverşi beneficiari de pe raza judeţului Buzău", a declarat comisar Florina Crucianu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

Grupul de contrabandişti era format din patru persoane, două femei şi doi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 55 de ani. Ei ar fi comercializat ilegal pe raza judeţului Buzău, ţigarete de provenienţă moldovenească şi ucraineană, în perioada 2010 – 2011.

Poliţistul şi mama acestuia au fost reţinuţi pentru 24 de ore. El absolvise Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” în 2004 şi lucra la secţia 22 din Bucureşti.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite